De MOVANI Collectie

De MOVANI collectie is een bijzondere selectie meubelen gemaakt door zeer gerenommeerde Nederlandse meubelwinkels vanuit een generatielange schat aan ervaring. De MOVANI banken, fauteuils, tafels en kasten vervullen een eigen plaats te midden van de bekende nationale en internationale topmerken.
MOVANI Soho eetkamerbank

MOVANI Soho eetkamerbank

Een jong design maakt eetkamerbank Soho uit de MOVANI collectie tot de perfecte eetkamerbank voor in keuken of eetkamer.

MOVANI Specter

MOVANI Specter

Met sierlijke aluminium poten en voorzien van interieurvering die voor een stevige maar comfortabele zit zorgt bij de Movani Specter bank.

MOVANI Spice

MOVANI Spice

Bijzonder detail van het bankstel is het metalen onderstel, met chromen afwerking, die zichtbaar doorloopt in de onderzijde van de Spice.

MOVANI Sundown

MOVANI Sundown

Movani Sundown is een stoer zitmeubel met comfortabele zit- en rugkussens. Bijzonder is de armleuning die om de bank heen gevouwen lijkt te zijn. Met een opvallende stiknaad.

MOVANI Toulon

MOVANI Toulon

Movani Toulon is een luxe relaxfauteuil die elektrisch verstelbaar is.

MOVANI Triangle

MOVANI Triangle

De royale hoekbank Triangle heeft een krachtige eenvoudige uitstraling en is door zijn sobere lijnenspel tegelijk een tijdloze designbank.

MOVANI Venice Bank

MOVANI Venice Bank

Bank Venice van Movani is ontworpen door designer Jacopo Giagnoni.

<<  1 2 3 [4