Banken

Gelderland 7461 voor Movani

Gelderland 7461 voor Movani

Gelderland 7461 is ontworpen door de jonge Nederlandse ontwerper Thijs Smeets exclusief voor Movani

Gelderland bank 7460

Gelderland bank 7460

Minimalistisch, terughoudendheid in de vormgeving en oog voor detail. Deze Gelderland bank 7460, ontworpen door Scholten & Baijings, is een streling voor het oog en biedt ultiem zitcomfort.

MOVANI Atos

MOVANI Atos

De MOVANI Atos is een luxe bank met keuze uit kussens opgebouwd uit veren of koudschuim. De MOVANI Atos is in diverse (hoek)opstellingen mogelijk.

 

MOVANI Bacio

MOVANI Bacio

MOVANI Bacio is opvallend door de bijzondere arm- en rugleuning. De bank met stijvolle metalen poten gecombineerd met ledere details is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Met de Bacio kunt u optimaal genieten van comfort en dat geheel in stijl.
MOVANI Camara

MOVANI Camara

Movani Camara is een luxe bank met verstelbaar systeem voor verschillende zitdieptes. In diverse afmetingen verkrijgbaar.

MOVANI Class

MOVANI Class

Deze praktische, strakke 3-zitsbank van MOVANI voelt zich thuis in ieder interieur. Door zijn eenvoud kunt u dit eigentijdse zitmeubel werkelijk overal mee combineren. 

MOVANI Elements

MOVANI Elements

Eindeloos combineren met deze speelse combinatiebank van MOVANI. Combineer zowel met stoffen alsook met de elementen zoals de naam al doet vermoeden.

MOVANI Frame bank

MOVANI Frame bank

De ontwerper van deze stijlvolle designbank Movani Frame koos voor een subtiel metalen frame als basis..

MOVANI Gabor

MOVANI Gabor

Movani Gabor is een bijzonder zitmeubel, op metalen pootjes. Movani Gabor bank is in diverse kleuren leder Toledo en stof Ploeg Wool in de aanbieding.

MOVANI Grato

MOVANI Grato

Movani Grato is een designbank met subtiele details in onder andere de armleuning. Movani Grato bank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

MOVANI Helena

MOVANI Helena

Het moderne design en de verbazingwekkende combinaties van lengtelijnen en puurheid kenmerken de bank MOVANI Helena.
MOVANI Hotspot

MOVANI Hotspot

MOVANI Hotspot is een eigenzinnige en creatieve hoekbank met meerdere zitkarakteristieken. Zo heeft de bank verschillende zitdiepten en geven de organische vormen een heel ruimtelijk beeld.

 

MOVANI Jheronimus

MOVANI Jheronimus

MOVANI Jheronimus bank is combinatie tussen actief zitcomfort en loungecomfort. Verkrijgbaar in diverse (hoek)combinaties en in een grote variƫteit aan bekledingen.
MOVANI Move bank

MOVANI Move bank

MOVANI Move is een stijlvolle bank met een comfortabele zit.

MOVANI Politano

MOVANI Politano

De MOVANI Politano is te verkrijgen in diverse opstellingen. Opvallend aan de MOVANI Politano is de subtiele hoofdsteun achter het rugkussen voor extra steun. 

[12  >>