De MOVANI Collectie

De MOVANI collectie is een bijzondere selectie meubelen gemaakt door zeer gerenommeerde Nederlandse meubelwinkels vanuit een generatielange schat aan ervaring. De MOVANI banken, fauteuils, tafels en kasten vervullen een eigen plaats te midden van de bekende nationale en internationale topmerken.
Gelderland 7461 voor Movani

Gelderland 7461 voor Movani

Gelderland 7461 is ontworpen door de jonge Nederlandse ontwerper Thijs Smeets exclusief voor Movani

Gelderland bank 7460

Gelderland bank 7460

Minimalistisch, terughoudendheid in de vormgeving en oog voor detail. Deze Gelderland bank 7460, ontworpen door Scholten & Baijings, is een streling voor het oog en biedt ultiem zitcomfort.

MOVANI Alice

MOVANI Alice

Een jong design maakt de MOVANI alice eetkamerstoel (zonder armleuningen) uit de Movani collectie tot de perfecte eetkamerstoel voor in keuken of eetkamer.

MOVANI Allure

MOVANI Allure

De MOVANI Allure is een luxe fauteuil. Kies uit luxe leersoorten voor deze comfortabele freischwinger.

MOVANI Atos

MOVANI Atos

De MOVANI Atos is een luxe bank met keuze uit kussens opgebouwd uit veren of koudschuim. De MOVANI Atos is in diverse (hoek)opstellingen mogelijk.

 

MOVANI Bacio

MOVANI Bacio

MOVANI Bacio is opvallend door de bijzondere arm- en rugleuning. De bank met stijvolle metalen poten gecombineerd met ledere details is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Met de Bacio kunt u optimaal genieten van comfort en dat geheel in stijl.
MOVANI Bouwhuis

MOVANI Bouwhuis

Hugo de Ruiter heeft zich laten inspireren voor de Bouwhuis fauteuil door de Bauhaus periode uit begin vorige eeuw met zijn enkele lijnen en no-nonsense vormgeving: strak, eenvoudig en zeer functioneel.

MOVANI Bouwhuis eetkamerstoel

MOVANI Bouwhuis eetkamerstoel

MOVANI Bouwhuis eetkamerstoel heeft een eigenzinnige vormgeving. Afgebeeld in luxe rancho leder. In diverse bekledingen mogelijk.

MOVANI Camara

MOVANI Camara

Movani Camara is een luxe bank met verstelbaar systeem voor verschillende zitdieptes. In diverse afmetingen verkrijgbaar.

MOVANI Cerami

MOVANI Cerami

Movani Cerami is een luxe uitschuiftafel met innovatief mechanisme met blad in keramiek verkrijgbaar in verschillende kleuren gecombineerd met een metalen onderstel.

MOVANI Circulo Tafel

MOVANI Circulo Tafel

MOVANI Circulo Tafel is een ronde eetkamertafel (130 of 120 cm) met HPL blad standaard wit extreem mat. Andere HPL kleuren ook mogelijk.
MOVANI Class

MOVANI Class

Deze praktische, strakke 3-zitsbank van MOVANI voelt zich thuis in ieder interieur. Door zijn eenvoud kunt u dit eigentijdse zitmeubel werkelijk overal mee combineren. 

MOVANI Cluster salontafels

MOVANI Cluster salontafels

Movani Cluster is een salontafel programma in verschillende hoogtes en afwerkingen.
MOVANI Element

MOVANI Element

Fraaie eettafel Element uit de collectie van Movani is leverbaar in diverse maten en houtsoorten. Bijzonder door zijn strakke en simplistische vormgeving.

MOVANI Elements

MOVANI Elements

Eindeloos combineren met deze speelse combinatiebank van MOVANI. Combineer zowel met stoffen alsook met de elementen zoals de naam al doet vermoeden.

[12 3 4  >>