OVER MOVANI

MOVANI Design meubelen

MOVANI Collectie

MOVANI biedt u een uitgebreide collectie met vriendelijke geprijsde design meubelen. De eigentijdse meubelen vernieuwen steeds mee met de moderne mens die op zoek is naar beleving en ontspanning.

MOVANI onderscheidt zich hierbij door een uitstekende kwaliteit, onderscheidend design en eigenzinnige uniciteit met bovendien een vriendelijke prijs.

MOVANI IS CONTINU IN BEWEGING

MOVANI vindt het belangrijk om niet alleen haar collectie tentoon te stellen, maar ook om aan ieder product een eigen verhaal mee te geven. Onderscheidende meubelen die staan voor beweging. Symbolisch voor de moderne mens die voortdurend in beweging is om nieuwe dingen te ontdekken en te beleven. De meubelen MOVANI bewegen u tot een plaats waar u tot rust kunt komen, ontspanning en reflecteren op de dag.

Tegelijk duidt MOVANI ook op de Italiaanse design - spirit die voortdurend het meubel wil herontdekken en opnieuw vormgeven zodat het past bij de moderne mens

VOEL JE THUIS MET MOVANI

Een exclusief dealernetwerk

MOVANI

U kunt de MOVANI collectie meubelen aanschaffen via een exclusief dealernetwerk met landelijke dekking. Bij de aangesloten woonwinkels bent uw welkom om de gehele MOVANI collectie te bekijken. De interieurspecialisten van de verschillende winkels staan klaar voor u klaar met een gespecialiseerd advies. Daarnaast kunt u natuurlijk uitgebreid het comfort uittesten van de MOVANI meubelen.